У Харкові затримали міжнародне злочинне угруповання (фото)

Вчора у центрі Харкова поліція затримала трійцю серійних злодіїв. Злочинці попалися відразу після чергового злому квартири.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

29 листопада 2021 року троє чоловіків підібрали ключі до замка квартири, розташованої в одній із багатоповерхівок на проспекті Гагаріна, проникли до неї та винесли все цінне. Того ж дня мисливців за чужим майном затримали неподалік станції метро «Проспект Гагаріна».

Під час затримання у них знайшли відмички та різні ключі, ювелірні вироби, комп’ютерну техніку та інші цінні речі, викрадені з квартири, а також мобільні телефони та «чорнові» записи, що підтверджують злочинну діяльність.

Слідство встановило, що група, яка складається з українця та двох громадян інших країн, систематично вчиняла квартирні крадіжки на території центральних та східних областей України. Усі фігуранти вже мають аналогічні судимості.

Усіх трьох затримали в порядку статті 208 КПК, а сьогодні повідомили про підозру за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років..

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Як повідомляв Харків Times, харківські поліцейські по гарячих слідах затримали двох квартирних крадіїв.

Троє злодіїв з Харкова попалися на квартирній крадіжці в Краснограді.

У Харкові поліція напрочуд оперативно затримала групу квартирних злодіїв. Троє судимих ​​чоловіків обікрали квартиру на вулиці Краснодарській, а були схоплені на площі Конституції.