Негода у Харкові: вітер повалив дерева на лінії електропередач, трамвайні колії та автомобілі (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У Харкові роботи з ліквідації наслідків негоди розпочалися 29 листопада і триватимуть сьогодні, 30 листопада.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби ДСНС області та щоденного звіту про оперативну обстановку в Харківській області.

29 листопада рятувальники виїжджали на проїзд Стадіонний та на вул. Миру, щоб розпиляти дерева, що впали на проїжджі частини.

О 19:45 співробітники ДСНС допомогли комунальникам розпиляти і прибирати дерево, що впало на трамвайні колії, і лінії електропередач на вул. Хабарова.

О 22.19 відділення 18 пожежно-рятувальної частини виїжджало на вулицю Академіка Павлова, 311. Рятувальники знімали зірваний поривами вітру покрівельний металевий лист з даху 12-поверхового будинку.

За даними звіту про оперативну обстановку, з 12:00 29 листопада жителі багатоповерхівок на Індустріальному проспекті та вулиці Миру залишилися без світла через пошкодження кабельної лінії, що належить Станкозаводу. Ліквідувати пошкодження енергетики планують сьогодні, 30 листопада, до 12:00.

Через сильний вітер на найбільшому в Україні флагштоці приспустили прапор.

Як повідомляв Харків Times, 30 листопада у Харкові та області очікуються пориви вітру 15-20 м/с, у першій половині ночі гроза. (І-ий рівень небезпеки, жовтий).