У ДТП у Харківській області загинула пасажирка Mitsubishi Pajero

У Харківській області слідчо-оперативна група встановлює причини та обставини ДТП, внаслідок яких загинула 45-річна жінка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Смертельна аварія сталася 25 листопада близько 22.30 в районі 419 км + 600 м траси Київ – Харків – Довжанський на території Богодухівського району.

За інформацією слідства, Mitsubishi Pajero під час руху з боку Києва у напрямку Харкова виїхав за межі проїзної частини на праве узбіччя та перекинувся у кювет.

“В автомобілі знаходилися дві людини – чоловік 1961 року народження та жінка 1976 року народження. Від отриманих травм громадянка померла на місці. Чоловік з тілесними ушкодженнями був доставлений до лікарні”, – розповіли в поліції.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Поліцейські вилучили позашляховик і помістили на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

Як повідомляв Харків Times, на трасі Куп’янськ-Кругляківка під час виїзду з села Колесниківка Куп’янського району внаслідок зіткнення двох авто загинули двоє людей.