Облрада звільнила підозрюваного у мільйонному хабарі заступника голови Малиша

Депутати Харківської обласної ради на своїй сесії сьогодні, 25 листопада, звільнили депутата від ОПЗЖ Андрія Малиша, який є одним із підозрюваних у справі про отримання хабаря в 1 млн гривень, з посади заступника голови облради.

Про це Харків Times стало відомо з рішення сесії.

Як повідомила присутнім на пленарному засіданні сесії голова облради Тетяна Єгорова-Луценко, учора, 24 листопада, Малиш написав заяву про звільнення. Звільнено його «у зв’язку з достроковим припиненням повноважень».

Як повідомляв Харків Times, 22 липня детективи НАБУ затримали «на гарячому» заступника голови Харківської обласної ради та його спільника-адвоката після отримання ними останньої частини хабаря, загальна сума якого становила 1 млн 50 тис. грн.

24 липня 2021 року Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід заступнику голови Харківської облради, викритому разом із адвокатом у вимаганні та отриманні 1 млн 50 тис. гривень хабаря від директора комунального підприємства за не звільнення його з посади.

На початку вересня підозрюваний у справі про хабар в 1 млн грн заступник голови Харківської обласної ради Андрій Малиш, за якого внесли заставу у 4,75 млн грн, після виходу із СІЗО пішов у декретну відпустку.