Аварія з автобусом у Харківській області: постраждала восьмирічна дитина

Фото: kh.dsns.gov.ua

Поліція Харківської області відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП за участю пасажирського автобуса. Внаслідок аварії травмувалися водій та троє пасажирів, серед яких восьмирічна дитина. Усіх постраждалих доправили до лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У ранковій ДТП на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» за кілька кілометрів від міста Валки, коли пасажирський автобус з’їхав у кювет, постраждали 58-річний водій та три пасажирки: жінки 59 та 82 років, а також восьмирічна дівчинка. Загалом в автобусі перебувало 13 пасажирів.

Усіх постраждалих доставлено до лікарні, стан їх здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, 25 листопада близько 10:00 на трасі Київ-Харків-Довжанський біля міста Валки в Харківській області потрапив у ДТП пасажирський автобус, який виконував рейс за маршрутом Москва-Кременчук.