У Харкові шкільний автобус порушив правила (відео)

Вранці сьогодні, 24 листопада, на вулиці Героїв Праці шкільний автобус порушив правила дорожнього руху, проїхавши на жовтий (заборонний) сигнал світлофора.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції Харківської області.

Перші повідомлення про порушника з’явилися у соціальних мережах – наші пильні співгромадяни одразу ж виклали зйомки з відеореєстраторів.

“Не запізнитися на уроки за будь-яку ціну або як автобус школи Бойко пролітає на заборонений знак світлофора”, – написав один з користувачів у Telegram.

Керуючись цією «наводкою», патрульні розшукали водія.

«Такі правопорушення недопустимі на дорозі. Ми завжди реагуємо на ваші звернення, аби разом знизити аварійність та травматизм на дорозі», – заявили у Патрульній поліції.

На водія складено адміністративну постанову за ч.2 ст. 122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора), тепер йому, мабуть, доведеться сплачувати штраф.

Як повідомляв Харків Times, 22 листопада, безпосередньо перед виїзним засіданням комітету ВР з правоохоронної діяльності, присвяченим резонансним ДТП та заходам щодо посилення безпеки на дорогах, поліція зупинила на Сумській нардепа Олександра Куницького за порушення правил дорожнього руху. Під час засідання Куницький розкритикував роботу харківської патрульної поліції та заявив, що чекає на реакцію Міністерства внутрішніх справ на його звернення щодо оцінки діяльності начальника УПП Харківської області Олени Стрижак. Однак йому таки доведеться сплатити 340 гривень штрафу.