Нардеп Куницький на Porsche Panamera порушив ПДР у центрі Харкова

У Харкові патрульні склали адміністративний протокол на народного депутата, представника президентської партії “Слуга народу” Олександра Куницького за порушення Правил дорожнього руху.

Про це Харків Times дізнався з відео, яке нардеп опублікував у сторіс на своїй сторінці в Instagram.

Автомобіль нардепа інспектори зупинили у центрі Харкова, поряд із перехрестям, де 18 жовтня 2017 року сталася страшна аварія за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. На відео знято, як Куницький вивчає документ, а патрульний попереджає, що у разі неявки водія протокол буде розглянутий без нього. Дата розгляду призначена на 22 листопада.

Протокол на Куницького було складено за ч 1. ст. 122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху). Про це стало відомо з ролика Патрульної поліції Харківської області, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook депутат Харківської обласної ради від “Європейської солідарності” Анатолій Козловський. На відео патрульний поліцейський, який складав матеріали, каже, що за кермом був Олександр Куницький: “Було зупинено автомобіль Porsche Panamera під керуванням громадянина Куницького Олександра Олеговича. Він підозрюється у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 122 КУпАП. Був здійснений за адресою: вул. Сумська, 2. Якщо буде залучено, штраф 340 грн”.

“Управління патрульної поліції у Харківській області, патрульні намагаються провести розгляд справи з адміністративного порушення ст. 122 ч. 1 КУпАП щодо громадянина України Куницького Олександра, народного депутата України від політичної партії “Слуга народу”. Олександр дуже поспішав на виїзний комітет ВРУ з правоохоронної діяльності, де розглядалися питання безпеки дорожнього руху в м. Харкові, що порушив рядність на сумнозвісному перехресті Зайцевої”, – написав Козловський.

Куницький не прийшов на розгляд складеного на нього порушення ПДР протоколу. Постанову про стягнення штрафу з нардепа оскаржував його адвокат.

Як повідомляв Харків Times, в помічників нардепа Куницького у Харкові проводили обшуки.