У Харкові 21-річному закладнику загрожує до десяти років ув’язнення

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліцейські припинили діяльність 21-річного розповсюджувача наркотиків. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За інформацією слідства, чоловік розповсюджував наркотики у Харкові та області через Інтернет-крамницю за допомогою закладок.

17 листопада під час обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили та вилучили 43 полімерні пакунки з канабісом, електронні ваги, пакетики з фіксаторами. Також було виявлено пристрій для подрібнення речовини, банківські картки та мобільні телефони.

Крім того, чоловік вказав на місця, де він уже зробив “закладки”. Поліцейські знайшли у зазначених місцях 14 пакунків із наркотиками.

18 листопада слідчі Харківського РУП №1 відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв  Харків Times, у Харкові затримали злісного закладника з 200 грамами PVP.

Фото: hk.npu.gov.ua