У Харкові вартість проїзду в громадському транспорті не підвищуватимуть – Водовозов

Фото: Харків Times

Вартість проїзду у міському громадському транспорты м. Харкова залишиться незмінною.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради з посиланням на заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгенія Водовозова.

Таку заяву чиновник зробив 18 листопада, коментуючи інформацію із соцмереж, що у Харкові збираються підняти тарифи на проїзд.

Чиновник підкреслив, що ця інформація не відповідає дійсності, і позиція міської влади щодо підвищення тарифів на проїзд залишається незмінною.

«До кінця опалювального сезону ми навіть не збираємося розглядати питання щодо підвищення тарифів у Харкові. Потрібно чи не потрібно підвищувати тариф – це питання математики та економіки, але є жорстка позиція Ігоря Олександровича Терехова – тариф не підвищуватиметься. Якщо нашим підприємствам буде потрібно підставити плече, ми зробимо це, щоб вони працювали стабільно. Але населення міста має бути впевненим у тому, що найближчим часом підвищення не відбудеться. На цьому крапка», – наголосив віцемер.

Як повідомляв Харків Times, влада Харкова планувала закупити близько 500 автобусів турецької фірми Karsan, які стануть основою для створення в місті муніципального автобусного громадського транспорту.

1 вересня нові автобуси Karsan запустили на Салтівку і Олексіївку.

Згодом нові машини вийшли на маршрут 217е (мадан Конституції – Метро Кеш енд Керрі Україна, що на Олексіїївці).

8 вересня відкрили ще чотири маршрути.