На Харківщині пожежі сьогодні забрали три життя (фото)

З настанням холодів збільшилася кількість пожеж. Сьогодні рятувальники не встигли допомогти двом немолодим чоловікам. А третя пожежа згасла сама по собі до приїзду фахівців з гасіння, проте господиня будинку була вже мертва.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

18 листопада о 9:34 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в селі Катеринівка Лозівського району.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники виявили, що з одноповерхового житлового будинку валить дим. Розвідка показала, що в одній з кімнат будинку горить диван. О 10:00 пожежники локалізували пожежу, а о 10:28 її повністю ліквідували.

Загальна площа горіння склала близько 5 кв. м, але цього вистачило, щоб згубити 69-річного господаря будинку. Його тіло знайшли на згарищі.

Очевидно, причиною трагедії стала необережність під час паління.

Сьогодні ж, але о 12:55 рятувальників викликали на пожежу в Основ’янському районі Харкова.

На вулиці Диканівській, 16 також горів приватний будинок.

На місці події пожежні встановили, що в одній з кімнат горять меблі та речі на площі 20 кв. м.

Поки гасили, в осередку займання виявили тіло 75-річного господаря будинку.

Що спровокувало стихію, поки що незрозуміло.

А в селі Костянтинівка Красноградського району внаслідок пожежі загинула самотня бабуся 1929 року народження. Нещасну знайшла поліція, коли горіння у будинку вже припинилося.

Пожежні, які прибули на місце, встановили, що в кімнаті спалахнули складені біля грубки дрова.

Тож справа у порушенні правил пожежної безпеки.

Як повідомляв Харків Times, вночі виникла пожежа у житловому шеститиповерховому житловому будинку на вулиці Культури, 10 біля Сумського ринку у центрі Харкова. Коли приїхали рятувальники, вогонь поширився на квартири верхнього поверху будівлі. Площа пожежі складала близько 500 кв.м.