У Харківській області перекинувся автобус з пасажирами – водій загинув

Фото: Головне управління ДСНС України у Харківській області

Увечері 16 листопада на трасі Харків-Київ-Довжанський біля села Гракове Чугуївського району сталася ДТП, в якій загинув 53-річний водій мікроавтобуса Ford Transit.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Рятувальникам про смертельну аварію на міжнародній трасі повідомили о 23:03. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, внаслідок чого Ford Transit перекинувся. Від одержаних травм водій помер на місці аварії.

У мікроавтобусі перебували чотири пасажири, вони також постраждали. Один із них відмовився від госпіталізації, трьох медиків швидкої допомоги доправили до лікарні.

Рятувальники за допомогою спецтехніки поставили на колеса автобус, що перекинувся. Потім зрізали передні двері та дістали тіло загиблого водія з машини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановить усі обставини події.

Як повідомляв Харків Timesтри людини загинули і три постраждали внаслідок зіткнення мікроавтобуса Volkswagen Crafter та вантажівки КамАЗ на трасі «Харків – Сімферополь». Аварія сталася 19 жовтня близько 6:00 на автодорозі «Красноград – Перещепине – Дніпро».

Того ж дня 23-річний водій Volkswagen був затриманий в порядку статті 208 КПК. Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

21 жовтня Київський районний суд м.Харкова обрав підозрюваному в скоєнні смертельного ДТП 23-річному водієві мікроавтобуса Volkswagen Crafter запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення застави.

За 23-річного водія мікроавтобуса Volkswagen Crafter, підозрюваного у ДТП із трьома загиблими, внесли заставу – він вийшов із СІЗО.

Фото: Головне управління ДСНС України у Харківській області