У Холодногірському районі Харкова оновили 600 метрів внутрішньобудинкових труб

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» у межах підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період відновили 616 метрів внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення у будинках Холодногірського району. Але позапланові аварії та їхнє усунення ніхто не скасовував.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради з посиланням на начальника дільниці Холодногірського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Олену Фольверко.

«Заплановані на поточний рік ремонтні роботи на внутрішньобудинкових комунікаціях водопостачання та водовідведення у будинках Холодногірського району завершили достроково. Але ревізійні та аварійно-відновлювальні заміни на внутрішньобудинкових мережах ведемо цілий рік. Так, сьогодні відновлюємо 100 метрів комунікацій холодного водопостачання на вул. Слов’янській, 6. За літній період великі обсяги робіт на внутрішньобудинкових системах водопостачання виконали у будинках на вул. Ігоря Муратова, 26 та 30, вул. Золочівській, 28 та 28-а, у пров. Золочівському, 1. Капітально відремонтували мережі водовідведення у будинку на вул. Рельєфній, 1-а», — розповіла Олена Фольверко.

За її словами, під час ремонтних робіт на внутрішньобудинкових комунікаціях також встановлюється нова запірна арматура. Крім внутрішньобудинкових мереж, обстежується стан зливової каналізації:

«Обстежуємо не лише внутрішньобудинкові мережі, а й стан зливових систем. Так, у будинку на вул. Великій Панасівській, 34 замінили 22 метри аварійної зливової каналізації. Цього року проведено технічне обслуговування в усіх будинках, які перебувають у зоні відповідальності працівників нашої ділянки. Але аварійно-відновлювальні роботи на внутрішньобудинкових мережах ведемо постійно, реагуємо на всі звернення мешканців».

Олена Фольверко зазначила, що після заміни внутрішньобудинкових систем зменшиться аварійність мереж водопостачання та водовідведення, а якість води у квартирах харків’ян значно покращиться.

Як повідомляв Харків Times, до цього «Харківводоканал» відрапортував про заміну півкілометра внутрішньобудинкових мереж у Шевченківському районі.