На проспекті Науки позашляховик на пішохідному переході збив двох підлітків (відео)

Поліція з’ясовує обставини ДТП на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові. Автомобіль Toyota збив двох 13-річних підлітків. Діти вижили, їх доправили до лікарні.

Про це Харків Times дізнався із повідомлень очевидців у соцмережах. Пізніше інформацію підтвердили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про те, що автомобіль Toyota збив двох неповнолітніх на пішохідному переході на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської, надійшло до поліції 11 листопада о 15:14.

За попередніми даними, внаслідок аварії травмувалися тринадцятирічні хлопець та дівчина.

На місці події працює патрульна поліція. Також терміново виїхала слідчо-оперативна група.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень Харківського районного управління поліції №3.

Як видно на записі з відеореєстратора іншого учасника руху, підлітки разом з іншими людьми переходили проспект Науки на зелений сигнал світлофора, коли у натовп пішоходів урізався Land Cruiser. Один із збитих залишився лежати на “зебрі”, якою йшов. Другого автомобіль протягнув по асфальту через перехрестя, поки не зупинився.

Представник прес-служби міськради повідомив журналістам з посиланням на інформацію Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги, що за попередніми даними, постраждалі – у стані середньої тяжкості. Наразі медики проводять їхнє обстеження.

Як повідомляв Харків Times, увечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталася ДТП. Водій Infiniti виїхав на перехрестя на червоний, забороняючий сигнал світлофора та вдарив автомобіль Chevrolet, який їхав на «зелений». Внаслідок зіткнення водій Chevrolet загинув, ще троє людей отримали травми.

Увечері 28 жовтня на проспекті Героїв Сталінграда 31-річна водій Infiniti збила жінку, яка переходила проїжджу частину пішохідним переходом. Від удару жінку відкинуло під колеса іншого автомобіля, що рухався зустрічною смугою.

За інформацією поліції, у момент аварії водії Infiniti та Daewoo були тверезими.