Зниклих херсонських підлітків розшукали у Харкові (фото)

Ілюстрація: yakaboo.ua

Два підлітки з півдня країни вирішили пошукати щастя на півночі. Ночували на автовокзалі та в під’їздах, а на їжу заробляли миттям машин. Дводенний трип закінчився нотаціями та поверненням додому під конвоєм.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Поліцейські Харкова розшукали двох підлітків з Херсона. Жодних протиправних дій щодо юних втікачів не було. Сьогодні хлопців передали поліцейським Херсонської області.

13- та 15-річний мешканці Херсонської області з 7 листопада перебували у розшуку як зниклі безвісти.

Орієнтування з прикметами підлітків розіслали поліцейським сусідніх областей. Були підстави вважати, що зниклих варто шукати саме у Харкові.

Втікачів знайшли поліцейські Московського району Харкова на парковці торгового центру на вулиці Академіка Павлова.

Діти розповіли, що до Харкова вони приїхали з Херсона 8 листопада. Ночували на автовокзалі та по під’їздах. Гроші на їжу заробляли миттям автомобілів на парковках біля торгових центрів.

Неповнолітніх передали працівникам карного розшуку Бреславського райвідділу поліції ГУНП у Херсонській області.

Як повідомляв Харків Times, 3 серпня поліція розшукувала в Харкові 15-річного мешканця Зміївського району області Микиту Панкова, який близько 16:00 пішов з лікарні, де перебував на стаціонарному лікуванні, й відтоді зник. Хлопчика знайшли наступного дня. Підліток пояснив, що «лише» хотів сходити з друзями на річку.