У Харкові затримали злісного закладника із 200 грамами PVP

Поліцейські затримали наркоторговця, який мав при собі 200 г PVP і ще два пакунки в машині. Примітно, що чоловік уже є фігурантом судового розгляду за тією самою статтею.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Зловмисником виявився 32-річний харків’янин. Чоловік розповсюджував «закладки» на території Харкова та області.

Під час особистого обшуку у чоловіка виявили два пакети психотропної речовини «РVР» загальною вагою близько 200 грамів.

Під час обшуку автомобіля фігуранта співробітники поліції вилучили приладдя для фасування, мобільні телефони, карти та дві закладки з тим самим наркотиком.

Крім того, підозрюваний вказав місця, де він уже встиг залишити злощасні пакунки. Поліцейські виявили та вилучили 9 пакунків із наркотичною речовиною.

Як уточнили у прокуратурі, стосовно 32-річного підозрюваного вже порушено справу з аналогічного приводу. Її розглядає один з районних судів Харкова. Проте належних висновків для себе закладник, мабуть, не зробив.

Нове кримінальне провадження порушено за ч. 3 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів).

2 листопада чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК. Наступного дня йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Суд обрав для зловмисника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові затримали наркоторговців зі щомісячним оборотом в 1 млн грн.