«Харківводоканал» відрапортував про заміну півкілометра внутрішньобудинкових мереж у Шевченківському районі

Фото: city.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» замінили 529 м внутрішньобудинкових систем у житлових будинках Шевченківського району.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на начальника дільниці Шевченківського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Сергія Кікнадзе.

За його словами, великі обсяги робіт із заміни внутрішньобудинкових мереж водопостачання виконали на проспекті Перемоги, 66-а, на проспекті Людвіга Свободи, 34 та по вулиці Отакара Яроша, 16-а. Також капітально було відремонтовано системи водовідведення на проспекті Людвіга Свободи, 20, на проспекті Перемоги, 74, у провулку 23 Серпня, 1, а в будинку по вулиці Клочківській, 154-а відновили зливову каналізацію. Начальник ділянки наголосив, що завдяки заміні внутрішньобудинкових систем якість води у кранах харків’ян повинно значно покращиться.

Кікнадзе також розповів, що під час відновлення мереж бригади встановлюють сучасну запірну арматуру, яка мінімізує відсутність води у харків’ян під час ремонтних робіт на внутрішньобудинкових комунікаціях. Так, у разі виникнення аварійних ситуацій в одній із квартир відключати водопостачання в усьому будинку тепер не потрібно.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці жовтня бригади КП «Харківводоканал» закінчували заміну внутрішньоквартальних технічно зношених мереж холодного водопостачання на вулиці Клочківській, 197-б. На цій ділянці йшла заміна 160 метрів водопроводу.