Харківські фігуристи вибороли “срібло” на міжнародному турнірі в Казахстані (відео)

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Дует харківських фігуристів Олександра Назарова та Максим Нікітін завоювали срібну медаль на міжнародному турнірі на згадку про загиблого фігуриста Denis Ten Memorial, який відбувся у столиці Казахстану Нур-Султані.

Про це Харків Times повідомили у Департаменті у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міськради.

Харків’яни стали третіми у ритмічному танці, набравши 75.46 бала, проте після довільного, який їм вдався на 113.18, покращили підсумкову позицію, отримавши у сумі 188.64 бали.

Дует з Харкова поступився росіянам Анастасії Скопцовій та Кирилу Альошину, але випередили іншу російську пару – Єлизавету Худайбердієву та Єгора Базіна.

Довідка: Denis Ten Memorial проводиться в столиці Казахстану Нур-Султані на згадку про трагічно загиблого казахського фігуриста Дениса Тена. Він став першим і поки що єдиним в історії незалежного Казахстану титулованим фігуристом, призером Олімпійських Ігор (2014 р.), чемпіонату світу (2013 р.) та Європи (2013 р. та 2015 р.). Був убитий у центрі рідного міста через місяць після свого 25-річчя у липні 2018 року.

Як повідомляв Харків Times, дует харківських фігуристів Олександра Назарова та Максим Нікітін з перемоги розпочав олімпійський сезон 2021/22, здобувши «золото» на Кубку Віктора Петренка в Одесі.