Харківська велосипедистка виборола ще дві медалі на міжнародних змаганнях у Туреччині

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Харків’янка Ірина Попова продовжує збирати нагороди рейтингових перегонів з маунтинбайку у Туреччині.

Про це Харків Times повідомили у Департаменті у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міськради.

27 жовтня харківська велосипедистка брала участь у міжнародній гонці другої категорії в олімпійському крос-кантрі та показала у ній третій підсумковий результат. Перші дві позиції зайняли чеські спортсменки Тереза ​​Тваружкова та Адела Голубова, які виграли в українки три з половиною та трохи більше двох хвилин відповідно.

“Бронза” принесла Поповій 15 залікових очок.

У чоловічому крос-кантрі харків’янин Олександр Коняєв розташувався на п’ятнадцятій підсумковій позиції.

Всього на цей старт у двох категоріях вийшли 42 учасники із 14 країн.

В останній день жовтня Ірина Попова та Олександр Коняєв виступили у Сакар’ї вже у гонці першої категорії Sakarya Büyükşehir Belediyesi MTB Cup. І знову на п’єдестал зуміла заїхати Попова.

Цього разу дворазова чемпіонка Європи посіла у крос-кантрі друге підсумкове місце, яке принесло їй 40 рейтингових очок. Перемогу знову здобула та сама Тваружкова, яка була швидше на півтори хвилини. Третє місце посіла Голубова, яка поступилася нашій спортсменці 30 секунд. Усього за нагороди боролися 16 велосипедисток із 7 країн.

Олександр Коняєв посів 11 місце із 23 учасників, які представляли 13 країн, і заробив 8 залікових балів.

Як повідомляв Харків Times, харківські велогонщики Олександр Коняєв та Ірина Попова завоювали золоті медалі на турнірі в турецькій Аланії.

Ірина Попова виграла гонку в двох дисциплінах на Міжнародних рейтингових змаганнях другої категорії з маунтинбайку.

Харківська велосипедистка Ірина Попова здобула бронзову медаль у гонці елімінатор на чемпіонаті Європи з велоспорту МТБ у сербському Нові-Саді.

Харківська велосипедистка Ірина Попова виграла міжнародні рейтингові перегони з МТБ другої категорії Ayçiçeği Bisiklet Vadisi MTB Cup. У чоловічому крос-кантрі у рейтингові очки заїхав харків’янин Олександр Коняєв, який посів підсумкове десяте місце серед 32 учасників.