Поліція перевірила інформацію про мінування двох ТЦ та галереї на вулиці Сумській

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські завершили перевірку повідомлення, що надійшло сьогодні, 1 листопада, про мінування трьох об’єктів у Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про загрозу вибуху у двох торгових центрах на вулицях Полтавський Шлях та Героїв Праці, а також у художній галереї на вулиці Сумській надійшло на електронну пошту поліції близько 15:20.

За адресами виїжджали слідчо-оперативні групи та спеціалісти управління вибухотехнічної служби ГУНП у Харківській області.

“Поліцейські оглянули майже 39 000 квадратних метрів приміщень та понад 1000 квадратних метрів прилеглої території, евакуювали понад 5100 осіб. Жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявлено”, – розповіли в поліції.

Інформація про події зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, 16 жовтня ввечері до поліції надійшов електронний лист, в якому говорилося, що вибухівка закладена в чотирьох торгових центрах: на вулицях Пушкінській, Сумській, Полтавському Шляху та проспекті Тракторобудівників.

Інформація про мінування не підтвердилася.