У харківському парку Горького Хелловін відзначать Зомбіфестом

Фестиваль ZOMBIEFEST, присвячений святкуванню Хелловіна, відбудеться 30-31 жовтня у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міської ради.

У ці дні на відвідувачів чекатимуть яскраві шоу, атмосферні декорації та тематичні конкурси. Крім того, біля Будинку жахів і на центральній алеї працюватимуть майстри аквагриму, які готові створити бажаючим тематичний образ до смаку.

За традицією, суботня програма розрахована насамперед на дітей, недільна — на дорослих.

Заходи 30 жовтня створено за мотивами пригод родини Адамсів. Діти у карнавальних костюмах зможуть взяти участь в акції «Життя чи частування». Крім того, у Лігві Біллі Кіда пройде інтерактивна гра «Полювання за привидами», квитки на яку можна буде придбати у касах парку. Кожен учасник отримає лазертаг-зброю для 50 пострілів, дітям потрібно буде знайти на ранчо привидів і знищити їх. Переможці отримають сувеніри.

Крім того, у межах свята гостям представлять жахливе наукове шоу та мюзикл «Дуже жахливі казки», а також проведуть традиційні конкурси вирізаних гарбузів та найкращих костюмів.

Для дорослих організатори підготували конкурсну програму за мотивами серіалу Netflix «Гра в кальмара». Також 31 жовтня центральною алеєю до колеса огляду пройде хода зомбі, а традиційний конкурс костюмів серед дорослих доповнить конкурс масок.

Враховуючи карантинні обмеження, організатори заходу закликають гостей дотримуватися соціальної дистанції, носити маску в місцях скупчення людей і приміщеннях, використовувати антисептик для рук.

З повною програмою першого дня фестивалю можна ознайомитись тут, другого — тут.

Як повідомляв Харків Times, минулого разу аналогічний фестиваль у Харкові проходив два роки тому.