СБУ знову проводить антитерористичні навчання у Харківській області

Фото: ТСН

З 29 жовтня до 3 листопада координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Харківській області проводить планові антитерористичні/контрдиверсійні тренування на території Харківської області.

Про це Харків Times повідомили в прес-центрі Управління СБУ області.

Планується «проведення обмежувальних заходів на окремих територіях», можлива перевірка документів та огляд автотранспорту.

“Головною метою тренувань є підвищення рівня взаємодії за можливої ​​диверсійної та терористичної загрози. Тренування проходять в умовах максимально наближених до реальних.”, – повідомили у відомстві.

У СБУ також просили мешканців та гостей Харкова та області “з розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців”.

Як повідомляв Харків Times, з квітня навчання СБУ стали регулярними. Вони проходили в області вже п’ять разів: 14 квітня Служба заявляла про навчання, які тривали до кінця травня. При цьому вже 14 травня населенню порадили таки мати при собі про всяк випадок документи. Чергові навчання пройшли 30 червня – знову анонсувалося обмеження проїзду та проходу по деяких вулицях, перевірка документів громадян і огляд автотранспорту. 6 липня все повторилося, повідомлення про навчання практично дублювало червневе. Через місяць відомстві знову проанонсували проведення навчань 5 і 6 серпня.