Добкін знову збрехав: заявок на голосування вдома зараз менше, ніж у 2020 році – Горбунова-Рубан

Фото: www.city.kharkov.ua

На сьогоднішній день соціальні служби Харкова зареєстрували 6513 заявок від тих мешканців, які бажають проголосувати вдома 31 жовтня.

Про це заявила заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Вона наголосила, що минулого року на виборах мера вдома з різних причин проголосували 7605 харків’ян. Ця цифра є офіційними даними тервиборчкому за результатами підрахунку бюлетенів.

Таким чином, цифри тих, хто голосує вдома минулого і нинішнього року, можна порівняти, різниці на кілька порядків між ними немає – всупереч заявам кандидата на посаду Харківського міського голови Михайла Добкіна.

“Добкін заявив, що нібито готується голосування 20 тисяч осіб вдома з метою вкидання голосів. Як бачите, це не відповідає дійсності навіть близько. Збір заявок завершиться о 20 годині 29 жовтня, проте вже зараз зрозуміло, що про таку різницю, про яку заявляє Добкін, мова не йде. Також хочу звернути увагу даного кандидата, що голосування вдома не пов’язане лише із захворюванням COVID-19 чи самоізоляцією”, – заявила Горбунова-Рубан.

Як повідомляв Харків Times, в. о. директора Харківського обласного диспансеру радіаційного захисту населення Ірина Пирогова спростувала заяву кандидата в мери Харкова Михайла Добкіна про його допомогу «Чорнобильській» лікарні у будівництві додаткової кисневої траси.