У Харкові знову смертельна ДТП із Infiniti (фото)

Поліція з’ясовує обставини загибелі жінки-пішохода на проспекті Героїв Сталінграда у Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За попередніми даними, літня харків’янка йшла пішохідним переходом, коли її збив автомобіль Infiniti. Від удару жінку відкинуло під колеса іншої автівки, що рухалася зустрічною смугою. Внаслідок ДТП вона загинула на місці.

Трагедія сталася 28 жовтня у Слобідському районі міста, інформація про ДТП надійшла до оператора служби 102 о 18:04. Фельдшер швидкої допомоги повідомила, що на проспекті Героїв Сталінграда констатувала смерть 72-річної харків’янки.

Слідчі встановили, що Infiniti керувала 31-річна мешканка Харкова, за кермом автомобіля Daewoo був 56-річний чоловік.

За інформацією патрульної поліції, водій Infiniti раніше правил дорожнього руху не порушувала й до адміністративної відповідальності не притягувалася.

Наразі на місці події працюють слідчі, встановлюються обставини ДТП, опитуються свідки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, увечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталася ДТП. Водій Infiniti виїхав на перехрестя на червоний, забороняючий сигнал світлофора та вдарив автомобіль Chevrolet, який їхав на «зелений». Внаслідок зіткнення водій Chevrolet загинув, ще троє людей отримали травми.

Водій, який скоїв ДТП, за даними поліції, був тверезий. Раніше він був притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення на дорогах.