На Клочківській перекладають водопровід

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» закінчують заміну внутрішньоквартальних технічно зношених мереж холодного водопостачання на вул. Клочківській, 197-б.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міської ради з посиланням на заступника директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Миколу Заваду.

Повідомляється, що на цій ділянці йде заміна 160 метрів водопроводу.

«Тут стався прихований витік холодної води, що призвело до підтоплення комунікацій теплових мереж. Наші бригади оперативно розпочали усунення аварійної ситуації. Вже виконані всі підготовчі роботи, у тому числі проведений монтаж та паяння поліетиленової труби. Після завершення ремонту на мережах також запланована заміна запірної арматури, що мінімізує аварійні ситуації на цій ділянці», — зазначив Микола Завада.

За його словами, вже сьогодні всі ремонтні роботи буде закінчено. Після цього будуть проведені гідравлічні випробування, промивання та санітарна обробка водоводу, що покращить якість води, яка подається до будинків. Також буде проведено благоустрій території.

Загалом до кінця року у Харкові заплановано перекласти понад 24 км водопровідних мереж.

Як повідомляв Харків Times, у травні Харків на третину збільшив фінансування підготовки до опалювального сезону. На підготовку до нього в місті запланували спрямувати понад 1,7 млрд гривень, що на 675 млн гривень більше, ніж у 2020 році.

На початку жовтня «Харківводоканал» відзвітував, що завершив підготовку внутрішньобудинкових мереж до роботи в осінньо-зимовий період.