Харківська міська рада заявила про готовність допомогти постраждалим у ДТП

Фото: Харків Times

Міська рада готова надати допомогу сім’ї загиблого та постраждалим у резонансній ДТП на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міської ради.

Харківська міська рада готова надати необхідну допомогу постраждалим та сім’ї загиблого в ДТП, яка сталася 26 жовтня на перехресті пр. Гагаріна та вул. Одеської.

Раніше секретар міськради Ігор Терехов висловив співчуття сім’ї загиблого, наголосивши, що такі аварії не повинні траплятися на дорогах Харкова. У міськраді уважно стежать за перебігом розслідування та впевнені, що всі винні понесуть заслужене покарання за те, що сталося.

Постраждалі в ДТП та їхні сім’ї, яким потрібна допомога, можуть написати відповідного листа на електронну поштову адресу громадської приймальні Харківської міської ради: [email protected].

Як повідомляв Харків Times, на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові ввечері 26 жовтня сталося ДТП. Водій Infiniti виїхав на перехрестя на червоний, забороняючий сигнал світлофора і вдарив автомобіль Chevrolet, що їхав на “зелений”. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet загинув, ще троє людей отримали травми.

Водій, що скоїв ДТП, за даними поліції, був тверезий. Раніше він притягувався до адміністративної відповідальності за порушення на дорогах.

Постраждалі в аварії – пасажири Infiniti у віці від 16 до 19 років. З різними травмами їх госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Слідство наполягатиме на взятті винуватця під варту без права внесення застави.