ДТП на проспекті Гагаріна у Харкові: слідство наполягатиме на обранні для водія утримання під вартою

Фото: Харків Times

Слідство наполягатиме на обранні для водія, який викликав ДТП на перехресті проспекту Гагаріна та Одеської в Харкові, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це заявив журналістам начальник відділу Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Олександр Умніков, повідомив кореспондент Харків Times.

Умніков зазначив, що обставинами, які вказують на необхідність застосування такого заходу є, зокрема, те, що хлопець на даний момент перебуває під умовним покаранням за скоєне раніше правопорушення, а також раніше щодо нього було складено два адмінпротоколи – за керування автомобілем без прав та порушення ПДР. Обрання запобіжного заходу передбачається завтра, 28 жовтня.

Він повідомив також, що хлопець керував автомобілем, не маючи водійських прав. Автомобіль було придбано 19 жовтня та зареєстровано на матір хлопця, який вчинив ДТП. Батьки водія зараз живуть у Харкові.

Як повідомляв Харків Times, на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові ввечері 26 жовтня сталося ДТП. Водій Infiniti виїхав на перехрестя на червоний, забороняючий сигнал світлофора і вдарив автомобіль Chevrolet, що їхав на “зелений”. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet загинув, ще троє людей отримали травми.

Водій, що скоїв ДТП, за даними поліції, був тверезий. Раніше він притягувався до адміністративної відповідальності за порушення на дорогах.

Постраждалі в аварії – пасажири Infiniti у віці від 16 до 19 років. З різними травмами їх госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги.