ДТП на проспекті Гагаріна у Харкові: поліція стверджує, що водій був тверезий

Водій автівки, що ввечері 26 жовтня спричинив ДТП на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові, був тверезий, як і водій іншої автівки, який загинув підчас зіткнення.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Кермувальники обох транспортних засобів ознак алкогольного сп’яніння не мають”, – йдеться у повідомленні.

Поліція затримала водія автівки, що спричинив аварію.

Автопригода сталася 26 жовтня близько 20:40. 16-річний водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною Chevrolet. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина – із важкими травмами доставлені до лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водій Infiniti затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Відповідно до санкції статті, йому загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові ввечері 26 жовтня сталося ДТП. Одна людина загинула, троє отримали травми.

Водій, що спричинив ДТП, проїхав на червоний сигнал світлофора.