Дует з Харкова завоював “золото” на Кубку з фігурного катання

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Дует харківських фігуристів Олександра Назарова і Максим Нікітін з перемоги почав олімпійський сезон 2021/22, завоювавши “золото” на Кубку Віктора Петренка в Одесі.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міськради.

Назарова та Нікітін посіли перше місце у танцях на льоду, сумарно набравши за дві програми 190,96 бала. У ритм-танці дует набрав 75,17 бала, в довільному танці – 115,79. На другому місці розташувалася пара Саша Фіар/Джордж Вадделл (Великобританія) – 173,36, на третьому – Анастасія Полібіна/Павло Головішников (Польща) – 150,86 бала.

На Кубку Віктора Петренка в Одесі відбувся дебют олімпійської програми харків’ян.

24-річна Назарова і 27-річний Нікітін – п’ятиразові чемпіони України та учасники Олімпіади-2018 у Пхенчхані. Зимові Олімпійські ігри-2022, на які харків’яни отримали ліцензію, пройдуть 4-22 лютого у Пекіні.

Як повідомив Харків Times, дует з Харкова Олександра Назарова і Максим Нікітін стали переможцями міжнародних змагань зі спортивних танців на льоду «LuMi Dance Trophy», які відбулися з 11 по 13 лютого в Одесі.

Олександра Назарова і Максим Нікітін завоювали золоту, срібну і бронзову медалі на чемпіонаті України з фігурного катання, який пройшов 23-24 лютого в Києві.