У поліції відкрили кримінальну справу по ДТП з трьома загиблими і постраждалими (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП, яка сталася сьогодні вранці в Красноградському районі. Слідство вирішує питання про затримання ймовірного винуватця аваріі – водія мікроавтобусу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Аварія, в результаті якої троє людей загинули і ще троє отримали травми, сталася 19 жовтня близько 6:00 на автодорозі «Красноград – Перещепине – Дніпро».

“Встановлено, що водій транспортного засобу Volkswagen Crafter під час руху у напрямку Дніпра не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою КамАЗ, яка їхала попереду нього в попутному напрямку. Після зіткнення мікроавтобус з’їхав у кювет.”, – розповіли в поліції.

В результаті зіткнення загинули дві пасажирки та пасажир мікроавтобусу. Їх особи встановлюються.

Також в аварії отримали травми 41 і 83-річні жінки і 51-річний чоловік. Їх госпіталізували до Красноградської центральної районної лікарні. Стан здоров’я постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості.

Всього в мікроавтобусі перебувало восьмеро пасажирів.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На даний час вирішується питання щодо затримання водія мікроавтобуса в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, три людини загинули і три постраждали в результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen Crafter та вантажівки КАМАЗ на трасі «Харків – Сімферополь».