У Лозівському Палаці культури хочуть створити спорткомплекс на 200 місць

Фото: kharkivoda.gov.ua

Спорткомплекс на 200 глядацьких місць планують створити в Лозівському Палаці культури. Орієнтовна вартість робіт становить 78 мільйонів гривень.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

Ремонтні роботи в Лозівському Палаці культури почалися в 2019 році. За проектом в закладі повністю замінили покрівлю, утеплили її та фасад, замінили всі двері і встановили ліфти для маломобільних груп населення. Також будівлю підключать до пожежного резервуару.

Як розповів заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський, роботи на об’єкті вже виконані на 90%. Вартість капітального ремонту фасаду склала приблизно 44 млн грн.

«Це знаковий об’єкт для Лозівщини, тут завжди проходять заходи не тільки для міста, але і всієї територіальної громади. Наприклад, наш зал вміщає 1100 осіб. І тут безпосередньо отримують послуги близько тисячі громадян Лозової», – сказав Володимир Барановський.

Наступного року місцева влада планує подати проект на будівництво спортивного залу в Палаці культури.

«У цієї будівлі є прибудова, де знаходиться спортивна частина міського палацу. Виготовлений проект, попередня вартість становить приблизно 78 млн грн, за яким повністю буде реконструюватися спортивний зал. Він буде перебувати з того боку, де ще не утеплюється, там будуть проведені значні роботи», – пояснив Володимир Барановський.

Зокрема, за планом в приміщенні буде юнацький гімнастичний зал, зал для занять художньою гімнастикою, тренажерний зал, зал боротьби, тренерський кабінет, сучасні душові та роздягальні.

Як повідомляв Харків Times, в місті Дергачі завершили будівництво нового фізкультурно-оздоровчого комплексу.