Під Харковом лихач на Suzuki збив патрульного

Фото: liga.net

У Харківській області водій Suzuki Jimny, намагаючись втекти від адміністративного покарання, потрапив під кримінальне провадження. Автомобіль, яким керував 46-річний чоловік, наїхав на одного з працівників патрульної поліції.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

18 жовтня близько 13:15 на трасі Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Травневе Харківського району автопатруль зупинив за перевищення швидкості автомобіль Suzuki Jimny.

“При винесенні відносно порушника постанови про накладення адміністративного стягнення за ч. 1 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій почав рух та скоїв наїзд автомобілем на одного з патрульних , – розповіли в поліції.

Постраждалого доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Порушника зупинили і передали слідчо-оперативній групі Харківського райуправління міліції №1 ГУНП в Харківській області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові від патрульних втекла Skoda.