У Харкові відкрився кінологічний фестиваль (фото)

Фото: city.kharkov.ua

16 жовтня в Харкові на арт-заводі «Механіка» (вул. Плеханівська, 126) відкрився Міжнародний кінологічний фестиваль «Club№1Fest».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У програмі фестивалю – кілька виставок собак різних порід, командні змагання з аджиліті (смуга перешкод), дог-фриcбі та фрістайлу, а також показові тренування службових собак.

У відкритті фестивалю взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

«Те, з якою любов’ю ви ставитеся до своїх вихованців, говорить про вашу доброту. У народі є приказка, що собака – найкращий друг людини. І це дійсно так, адже собаки дуже віддані та вірні, вони сильно прив’язуються до сімей. Це результат любові, взаємоповаги. На цьому прикладі ми виховуємо своїх дітей. Нехай сьогодні переможе найсильніший!» – звернувся до учасників фестивалю Ігор Терехов.

Зазначимо, що фестиваль триватиме до 17 жовтня. Змагання на рингах між командами проходять з 10:00 до 16:00, розважальна програма та конкурси – з 16:00 до 20:00. Також на локації організована виставка різних товарів для тварин, працюють тематичні зони, фудкорти.

Організатором заходу став Харківський обласний племінний центр собаківництва – найперший кінологічний клуб в Україні, що веде свою історію з 1924 року.

Як повідомляв Харків Times, біля палацу культури «Металіст» відкрили сквер з фентезі-зоною.