На “Гоптівці” в Toyota Prado знайшли понад 600 SIM-карт “Мегафона” і партію віскі

Фото: Харківська митиниця

У Харківській області, в пункті пропуску “Гоптівка” у водія Toyota Prado, який приїхав з РФ, правоохоронці вилучили незадекларований товар – 647 SIM-карт мобільного оператора “Мегафон” і сім літрових пляшок елітного віскі.

Про це Харків Times повідомили в Харківській митниці.

Під час перетину кордону 27-річний українець, який перебував за кермом позашляховика, вибрав “зелений коридор”. Українським правоохоронцям він повідомив, що не має товарів, які заборонено або обмежено до переміщення через кордон.

Однак під час огляду митники виявили ряд схованок. В середині приладової панелі, в конструктивній порожнині автомобіля для розміщення подушки безпеки, у відділенні для дрібних речей, між місцем для сидіння водія та переднім пасажирським сидінням і у важеля перемикання коробки передач були заховані SIM-карти російського мобільного оператора і літрові пляшки Black Velvet Toasted Caramel і Monkey Shoulder.

“За даними Єдиної автоматизованої інформаційної системи Державної митної служби та АСМО  Інспектор”, чоловік був відсутній в Україні менш ніж 24 години, тому всі товари підлягають декларуванню. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 і ст. 472 митного кодексу України.”, – розповіли в митній службі.

Правоохоронці вилучили незадекларовані товари, а на на порушника склали протокол.

Як повідомляв Харків Times, прикордонники затримали в харківському аеропорту розшукуваного за вбивство росіянина.

Фото: Харківська митиниця