У Чугуєві мати з сином згоріли у власному будинку

Сьогодні вранці під час гасіння пожежі у приватному будинку рятувальники виявили тіла двох загиблих. Попередньо причиною трагедії вважають необережність під час паління.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

10 жовтня о 4:51 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на вул. Осинівській, 29 у Чугуєві Харківської області. Про подію сповістили сусіди, які побачили, що всередині будинку вже горять житлові кімнати.

До місця виклику прибули два оперативні відділення на автоцистернах. На той момент будинок горів весь на площі 80 кв. м. Його дерев’яне перекриття зруйнувалося.

Під час розбору та проливання обгорілих конструкцій рятувальники виявили тіла двох загиблих. Ними виявилися 62-річна господиня будинку та її 31-річний син.

О 5:35 пожежу було локалізовано, о 7:00 повністю ліквідовано.

За попередніми даними, причиною трагедії могла стати необережність під час паління.

Як повідомляв Харків Times, поліція Харкова з’ясовує обставин загибелі двох людей, тіла яких виявили рятувальники під час гасіння пожежі в одноповерховому будинку на вулиці Краснодарській.

Під час гасіння пожежі у дев’ятиповерховому житловому будинку на Салтівці рятувальники виявили тіло 28-річного чоловіка.