Харків’яни тріумфально виступили на чемпіонаті Європи з традиційного карате

У місті Катовіце (Польща) відбувся чемпіонат Європи з традиційного карате. Збірна України, яка складалася виключно з харківських спортсменів (двоє чоловіків і чотири дівчини), завоювала 19 нагород.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту міськради.

На цьому чемпіонаті Європи з традиційного карате вперше від України була представлена ​​жіноча збірна з розбивання предметів. Наші дівчата всіх вразили — зайняли всі місця на п’єдесталі. І кожна спортсменка поклала до скарбнички збірної по кілька медалей.

Анастасія Пустовіт завоювала п’ять нагород: “золото” в розділі “Ката – формальні комплекси” у віковій категорії 18-20 років, “срібло” в розділі “Куміте” (спаринги) і дві “бронзи” в розділах “Ката” у віковій категорії 21 -25 років “тамесіварі” (розбивання твердих предметів) і в “Ката зі зброєю” (техніка роботи з холодною зброєю).

Валерія Піскун відзначилася трьома золотими нагородами (в розбиванні і “Куміте” в двох вікових категоріях), “сріблом” в “Ката” і “Ката зі зброєю”, “бронзою” в “Ката”.

Поліна Іванчук завоювала три медалі: “золоту” в розділі “Ката”, бронзові нагороди в спарингах і розбиванні.

Вікторія Смирнова в номінації “розбивання предметів” отримала “золото”. А ще у неї найвища нагорода в спарингу.

Чоловіки від дівчат не відставали. Завоювали по дві медалі кожен.

Артем Жихарєв – “золото” в “Ката зі зброєю” і “бронзу” в розбиванні.

Юрій Повх – дві “бронзи” в розділах “Ката зі зброєю” і “тамесіварі”.

Як повідомляв Харків Times, харків’янка Каміла Конотоп посіла перше місце на п’єдесталі чемпіонату Європи з важкої атлетики серед юніорів та молоді.