Світоліна обіграла суперницю з Чехії і вийшла до третього кола турніру в Індіан-Уеллсі

Перша ракетка України, харківська тенісистка Еліна Світоліна здобула перемогу в матчі другого кола престижного турніру WTA, який проходить в Індіан-Уеллсі. Харків’янка, яка отримала четвертий номер посіву, без проблем обіграла суперницю з Чехії Терезу Мартінцову.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення БТУ.

Матч тривав майже 70 хвилин. Світоліна оформила в свій актив 5 брейків і програла 2 гейми на подачі. Для Світоліной це був перший матч на турнірі – стартовий раунд вона пропускала.

Тереза ​​Мартінцова – Еліна Світоліна 0: 2 (2: 6, 5: 7).

Для українки це 40-я перемога в поточному сезоні.

52-я ракетка світу Тереза ​​Мартінцова провела свій третій в кар’єрі поєдинок проти суперниці з топ-10 (всі три матчі програла).

Еліна Світоліна далі зіграє проти 32-ї сіяної Сора Кирстя з Румунії.

Як повідомляв Харків Times, Еліна Світоліна стала бронзовим призером Олімпіади в Токіо. «Бронза» Світоліной – перша олімпійська нагорода в історії українського тенісу.

29 серпня Світоліна у фінальному поєдинку на Chicago Women’s Open здобула перемогу над суперницею з Франції Алізе Корне. У Чикаго Еліна виграла 16-й титул WTA.

У вересні Світоліна вперше за 19 місяців повернулася в топ-4 рейтингу WTA. Після US Open почесна харків’янка піднялася на одну позицію.