Харків’янка викликала поліцію через фейкове згвалтування свого десятирічного сина

Фото: en-media.tv

У Харкові на спецлінію “102” мати повідомила про зґвалтування свого десятирічного сина. Виклик виявився хибним, і тепер заявниці крім адміністративної відповідальності загрожує кримінальне покарання.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію 31-річна харків’янка про злочин, нібито скоєний відносно її дитини, повідомила 6 жовтня.

“Під час перевірки інформації факт згвалтування не підтвердився, протиправних дій щодо хлопчика ніхто не робив”, – розповіли в поліції.

54-річна мати заявниці розповіла поліцейським, що її дочка вживає наркотики і під їх впливом зробила хибне повідомлення. Також жінка поскаржилася на агресивну поведінку дочки, яка постійно влаштовує скандали, загрожує фізичною розправою і обзиває нецензурними словами.

На 31-річну харків’янку патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового забороненого приписи або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

При складанні матеріалів поліцейські з’ясували, що у жінки є наркотична речовина, схожа на солі. Для документування факту злочину на місце виїжджала слідчо-оперативна група ХРУП №1.

Речовину вилучено та направлено на дослідження.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, харків’янин зробив неправдивий виклик до поліції та пропонува правоохоронцям, що приїхали за викликом, хабар.