До проєкту «Картка харків’янина» приєдналася мережа книжкових магазинів

Фото: pro-biznes.com.ua

Мережа книгарень «КнигоЛенд» стала офіційним партнером проєкту «Картка харків’янина» і впроваджує систему знижок для жителів міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Планується, що по картці надаватимуться знижка на десятки тисяч книг різних жанрів. Скористатися «Карткою харків’янина» її власники можуть у всіх магазинах мережі.

Недавно процес технічної інтеграції в систему проєкту завершила мережа аптек «9-1-1», яка надає харків’янам знижку 5% на товари першої необхідності. Також за «Карткою харків’янина» можна безкоштовно відвідати Харківський зоопарк і безконтактно оплатити проїзд у міському транспорті. Поступово до системи проєкту підключаться понад 150 підприємств, серед яких – супермаркети, аптеки, заправки, заклади громадського харчування та ін.

В місті працює «гаряча лінія», куди можна звернутися з питань, пов’язаних з «Карткою харків’янина». Поставити питання і уточнити необхідну інформацію можна за телефоном: 725-15-35.

Як повідомляв Харків Times, у проекті Картки харків’янина беруть участь вже 150 компаній.

Міська рада обіцяє небачену в Україні програму лояльності для власників таких карт, в тому числі товари за зниженою ціною, абонементи, перепустки, спеціальні пропозиції.

З 15 липня на Порталі електронних сервісів міста Харкова можна заповнити необхідну для отримання карти анкету.

Крім цього анкету можна заповнити в мобільному додатку «Мій Харків».

У Харкові почала працювати «гаряча лінія» з питань Карти харків’янина.

На початку серпня в місті приступили до розробки функціоналу електронної версії «Карти харків’янина». Станом на початок серпня анкети на отримання картки заповнили 200 тисяч городян.

14 вересня перші картки харків’янина отримали працівники Харківського метрополітену і «Харківських теплових мереж».

17 вересня — перші співробітники Харківської міської ради.

22 вересня «Карти харків’янина» почали видавати співробітникам комунальних закладів охорони здоров’я. Першим пощастило медикам 13-й міської лікарні.