Терехов звільнив свого заступника

Семен Сирота звільнений з посади заступника міського голови – директора Департаменту житлово-комунального господарства.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Відповідне розпорядження підписав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. “Звільнення пройшло за власним бажанням”, – йдеться у повідомленні.

Виконувачем обов’язків директора Департаменту житлово-комунального господарства з 7 жовтня призначений Віталій Мірошник – перший заступник директора департаменту.

Сирота у 2011-2020 рр. працював директором комунального підприємства “Харківське ремонтно-будівельне підприємство”. З січня 2021 року – заступник міського голови – директор Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

У 2010 та 2015 роках обирався депутатом Харківської міської ради.

У 2020 році обраний депутатом Харківської міської ради 8 скликання від політичної партії “Блок Кернеса – успішний Харків!”. Член постійної комісії Харківської міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста.

Як повідомляв Харків Times, 9 грудня 2020 року на першій сесії міськради нового скликання Семен Сирота був затверджений на посаді заступника міського голови – директора Департаменту житлово-комунального господарства. В той час він знаходився під судом і звинувачувався у розтраті бюджетних коштів та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК).