На Салтівці в бійці з різаниною постраждали троє чоловіків (фото)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства у Московському районі Харкова. Інцидент стався вчора ввечері. Внаслідок сварки на вулиці Дідро троє чоловіків отримали ножові поранення. Як виявилося, всі учасники конфлікту були п’яні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

5 жовтня близько 22:00 до чергової частини поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Дідро б’ються кілька чоловіків, і є постраждалі.

Приїхавши на місце, співробітники поліції швидко «врегулювали конфлікт» і з’ясували, що між чотирма громадянами виникла сварка, яка переросла у бійку. Всі учасники конфлікту перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Під час з’ясування відносин один з учасників інциденту, 44-річний чоловік, завдав трьом опонентам ножові поранення. В результаті троє чоловіків 46, 33 і 32 років з різаними ранами були госпіталізовані до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Отримавши необхідну допомогу, постраждалі покинули лікувальний заклад.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Досудове розслідування триває, всі обставини події з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, 30 квітня в Харкові біля однієї з точок швидкого харчування “Буфет” на проспекті Архітектора Альошина чоловік влаштував стрілянину. В результаті було поранено 30 і 39-річні чоловіки. Всі троє стояли в одній черзі до фаст-фуду і між ними виник конфлікт.

33-річний харків’янин ввечері біля кіоску посварився з трьома незнайомими йому чоловіками, сходив додому за зброєю і розстріляв їх.

У центрі Харкова ранкова кава обернулася різаниною.