Водія фури, яка збила двох підлітків на харківській Окружній, затримали

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідчі повідомили про підозру водієві, який збив двох хлопчиків в Індустріальному районі Харкова. За санкцією статті чоловікові загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

33-річного водіяй вантажівки DAF XS затримано в порядку ст. 208 КПК. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, 4 жовтня близько 16:45 У районі будинку № 3 А по вулиці Великій Кільцевій в Харкові автомобіль DAF XS з напівпричепом збив двох підлітків, які переходили проїжджу частину по нерегульовану пішохідному переходу.

За словами свідка, хлопчаки бігли один за одним. Водій загальмував, але запізно.

Внаслідок ДТП хлопчики 12 років отримали важкі травми. Їх доставили до харківської міської лікарні невідкладної медичної допомоги.

За кілька годин один з них (його привезли до лікарні у стані клінічної смерті) помер.