У Харкові водій DAF збив двох підлітків на пішохідному переході

Фото: hk.npu.gov.ua

4 жовтня близько 16:45 У районі будинку № 3 А по вулиці Великій Кільцевій в Харкові автомобіль «DAF XS» з напівпричепом збив двох підлітків. Хлопців з важкими травмами доставили до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що вантажівка їхала зі сторони вулиці Сергія Грицевця в напрямку проспекту Московського.

“Діти переходили через проїжджу частину по ходу руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу. За словами свідка, хлопці бігли один за одним. Водій загальмував, але допустив наїзд на підлітків”, – розповіли в поліції.

Одному потерпілому 12 років, другому – на вигляд приблизно 13 років.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство вирішує питання про затримання 33-річного водія вантажівки в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, 2 жовтня на вулиці Дудинської маршрутка збила електросамокат.