Під Харковом дебошир цькував собакою перехожих та напав на поліцейського

Фото: hk.npu.gov.ua

Вдень 4 жовтня в селі Цупівка Харківського району п’яний місцевий житель напав на поліцейського, який приїхав за викликом.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За допомогою в поліцію звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що 34-річний бешкетник біля сільського магазину, розташованого по вулиці Шкільній, цькує перехожих собакою і сам кидається на людей.

Патрульні, що приїхали за викликом, намагалися напоумити неадеквата. Але той не реагував на вимоги поліцейських припинити порушення громадського порядку.

“Правопорушник підійшов до одного з правоохоронців і вдарив його головою в лоб. 29-річного поліцейського доставили до Дергачівської центральної лікарні”, – розповіли в поліції.

За фактом нападу на поліцейського відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Бешкетник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального злочину і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Як повідомляв Харків Times, 22 вересня 36-річний безробітний та раніше судимий харків’янин побив патрульного поліцейського, який прибув на виклик з приводу сімейної сварки.

Фото: hk.npu.gov.ua