У Харкові закінчилася фінальна “Битва районів”

Фото: city.kharkov.ua

Під такою назвою на стадіоні “Металіст” пройшов турнір вуличного футболу, за перемогу в якому боролися 94 дворові команди.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

На першому етапі турніру з 17 вересня до 2 жовтня проходили відбіркові матчі для того, щоб визначити найсильніші команди районів, а на другому – було розіграно першість міста. Переможцем стала команда “Халтуринські” Московського району.

Вітаючи учасників, Ігор Терехов сказав про те, що футбольний турнір обов’язково стане традиційним і проводитиметься кілька разів на рік:

“Всі ви – переможці, тому що розвиваєте спорт, робите здоровий спосіб життя популярним і модним у Харкові. Зараз в наших змаганнях взяли участь 94 команди. Наступного разу, я впевнений, учасників буде ще більше. Чому? Тому що це спорт, це здоров’я, це класний настрій. Сьогоднішнім турніром ми з вами зробили ще один крок і до відродження великого футболу в місті, і до розвитку масового спорту для всіх. Адже спорт в Харкові – це модно”.

У змаганнях брали участь дворові аматорські команди, що складаються з гравців віком від 14 до 70 років. Турнір був проведений спільними зусиллями Харківської міської ради та футбольного клубу “Металіст”.

Як повідомляв Харків Times, у школі № 63 в Немишлянському районі Харкова після реконструкції відкрили сучасний стадіон.

На території двору по вул. Академіка Барабашова, 38-а в Харкові облаштували зону відпочинку з лавками, а також встановили дитячі та спортивні майданчики.