ДБР розповіло про жахливі підробиці катувань поліцейськими чоловіка у Чугуївському районі

Вибиваючи з чоловіка визнання провини, поліцейські більше години били його по голові, а також стискали його гениталії.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

За даними слідства, працівники поліції розслідували вбивство, що сталось в одному з сіл Харківської області. Вони встановили товариша померлого та вирішили визначити його винним. Поліцейські не мали  достатніх доказів, але хотіли швидше розкрити злочин.

Вони зайшли до будинку 61-річного чоловіка, який на той момент спав. Поліцейські одразу почали його бити та душити дерев’яною палицею, вимагаючи зізнатися у вбивстві. Далі одягли кайданки та відвезли до відділку, де катування продовжилося.

“Понад годину правоохоронці били чоловіка пластиковою пляшкою з водою по голові. А заступник начальника відділу поліції не обмежився побиттям – він одягнув гумові рукавички та почав здавлювати й відтягувати геніталії потерпілому. Не витримавши катувань, чоловік взяв на себе провину за вбивство товариша”, – йдеться у повідомленні.

Встановлюються всі працівники поліції, які причетні до злочину. “Під час досудового розслідування суд обрав потерпілому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, але чоловік в суді все-таки домігся, аби його випустили зі слідчого ізолятора”, – повідомляє ДБР.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, заступнику начальника одного з відділів поліції в Чугуївському районі повідомили про підозру в застосуванні тортур до підозрюваного. Звірства, про які йде мова в справі, були помічені ще два роки тому.