Терехов знову пообіцяв непідвищення тарифів у Харкові

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 29 вересня, вчергове пообіцяв, що тарифи на тепло та гарячу воду протягом опалювального сезону не зростуть.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради.

«Всіх харків’ян прошу бути спокійними та впевненими в тому, що міська влада дотримається своєї обіцянки не підвищувати тарифи на тепло і гарячу воду. Тарифи будуть стабільні. Вкотре відповідально заявляю, що тарифи не підвищаться!», – заявив Терехов.

Він також попрохав політиків не спекулювати на цій темі.

«На людському нещасті політичної кар’єри не побудуєш, тому я звертаюся до безвідповідальних політиків – не спекулюйте на болісній для людей темі!», – сказав секретар міськради.

Як повідомляв Харків Times, 22 вересня Терехов також (і вже не вперше) обіцяв харків’янам, що у наступному опалювальному сезоні не будуть підвищуватися тарифи на тепло, гаряче й холодне водопостачання, водовідведення, вивезення сміття та проїзд у громадському транспорті.

28 вересня Ігор Терехов подав документи до Харківської міської територіальної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на виборах мера Харкова, що мають відбутися у жовтні.