Ввечері на виїзді з Харкова зіткнулися дві «Лади» (фото)

Вчора ввечері на Полтавському шляху, на виїзді з Харкова до Пісочина, зіткнулися ВАЗ-21110 та ВАЗ-21099. Двох пасажирів останнього з пом’ятого авто витягували рятувальники.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

25 вересня о 19:23 на номер «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вул. Полтавський шлях (біля АЗС «БРСМ») в Харкові. Зіткнулися два легковики ВАЗ-21110 та ВАЗ-21099.

На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та відділення Національного університету цивільного захисту України.

Рятувальники за допомогою спецінструменту деблокували з кабіни ВАЗ-21099 двох постраждалих пасажирів, яких медики швидкої допомоги негайно доставили до лікарні.

Очевидці у соцмережах повідомляють, що водій постраждалої машини намагався розвернутися через подвійну суцільну. Поліція подію поки не прокоментувала.

Як повідомляв Харків Times, у вівторок, 21 вересня, у Богодухівському районі, на трасі «Харків-Охтирка» внаслідок ДТП постраждав 23-річний водій ВАЗ-2108.