Терехов офіційно висунутий кандидатом у мери Харкова від Блоку Кернеса

Сьогодні, 25 вересня, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов офіційно висунутий кандидатом на посаду мера від партії «Блок Кернеса – «Успішний Харків».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської організації політичної партії «Блок Кернеса -«Успішний Харків».

«Рішення про висунення було прийнято на партійній конференції, що зібрала у ККЗ «Україна» 750 делегатів і відомих харків’ян, які підтримують нинішнього керівника міста», – йдеться у повідомленні.

Терехов обіцяв «найближчим часом» представити розроблену його командою «Стратегію розвитку Харкова, яка містить детальний план дій у кожній зі сфер міського життя», однією з ключових ідей якої є створення «міста без околиць»: такий розвиток Харкова, при якому «в усіх районах буде існувати інфраструктура рівня міського центру».

Також Терехов підкреслив, що «найважливішими напрямками його роботи будуть розвиток інфраструктури та залучення до Харкова інвестицій».

Кандидатура Терехова була схвалена одностайно.

Як повідомляв Харків Times, як заявив 22 вересня секретар міськради Ігор Терехов, у майбутньому опалювальному сезоні влада Харкова не має наміру підвищувати тарифи для населення. Це стосується не лише плати за тепло.