Подвійне вбивство на Салтівці: справу передано до суду

Фото: hk.npu.gov.ua

Справу на 22-річного харків’янина, якого звинувачують у вбивстві молодої пари, з якою він був знайомий, передано до суду. Жорстокому юнакові загрожує серйозний термін аж до довічного.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Слідство встановило, що харків’янин заздалегідь ретельно спланував вбивство своїх знайомих з метою заволодіння їх майном — грошима та мобільними телефонами.

Так, підозрюваний, діючи з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю завдав множинні тілесні ушкодження в різні частини тіла спочатку 25-річній дівчині, а після — 29-річному чоловікові.

Вже після настання смерті обох постраждалих негідник намагався приховати сліди злочину, спробувавши підпалити квартиру.

Салтівська окружна прокуратура Харкова скерувала до суду обвинувальний акт щодо згаданого громадянина за фактом умисного вбивства, розбою та спроби знищення майна шляхом підпалу (п. П. 1, 4, 6 ч .2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч .2 ст. 15, ч.2 ст. 194 КК).

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 2 травня в поліцію повідомили, що в квартирі на вулиці Дружби народів знайдені тіла 29-річного чоловіка і його 24-річної подруги.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка і дівчини, тіла яких знайшли в квартирі однієї з багатоповерхівок по вулиці Дружби народів.

5 травня за рішенням суду підозрюваний був відправлений під варту терміном на 60 днів без права внесення застави.