Тарифи у Харкові не підійматимуться – Терехов

У наступному опалювальному сезоні влада Харкова не має наміру підвищувати тарифи для населення. Це стосується не тільки плати за тепло.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

«Наступний опалювальний сезон ми пройдемо без підвищення тарифів для населення. Ми серйозно готуємося до опалювального сезону, щоб знизити тепловтрати, тому робимо ремонти під’їздів із заміною вікон та інші роботи. Тарифи підніматися не будуть – ні на тепло, ні гарячу воду і холодну воду, ні на водовідведення, ні на вивезення сміття, ні на проїзд у громадському транспорті», – заявив Терехов сьогодні, 22 вересня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Він також зазначив, що на підготовку до нового опалювального сезону КП «Харківські теплові мережі» використовувало вдвічі більше коштів, ніж у минулому році.

Як повідомляв Харків Times, 10 вересня під час наради у Міністерстві розвитку громад і територій України Терехов вже заявляв про те, що у Харкові не будуть підвищувати тарифи на тепло й гарячу воду.

Також непідвищення цих тарифів пообіцяла мешканцям Харківської області й Харківська облдержадміністрація.